Graffiti in store

Info
Statistics
Created: 04/21/12
Last Edited: 11/29/13
1980
237
Description
Graffiti in store for Converse brand.

Find out more, contact or just watch more projects on my website: http://www.nenadivanovic.com/
 •  Graffiti In Converse Store 
  A lot of interesting work.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Mesto projekta:
  Crtanje outlet prodavnice Converse-East Pack u Fashion park-u pored autoputa nadomak Inđije.

  Trajanje projekta:
  Crtanje samog projekta je trajalo 5 radnih dana (po 8 sati-ukupno oko 40 sati), dok su crtanje skica i dogovor trajali 25 dana. 

  Projekat:
  Sivi doživljaj ovog nedovršenog zida prerastao je u jednu produkciju velikih razmera, kakve možemo videti po svetu a sve više i kod nas u Srbiji.
  U našem slučaju crtala su dva čoveka i jedna duša kao i privezak koji je išao sa njima i pomogao koliko je to stvarno bilo u njegovoj moći(da filuje nešto i da napravi po koji šablon).
  Skice su bile neophodne(uradili smo ih kod kuće) ali još neophodnija je bila mašta, volja,sigurnost i odlučnost koje su nam poslužile da se svakog dana mi sami usavršavamo,a tako i zid koji je pred nama.
  Svako od nas je imao zaduženja, koja smo organizovali ispred samog zida, po kompoziciji, redu i estetici, jer je prostor za crtanje bio ogroman, oko 100m2 i non stop smo dolazili do novih rešenja i ispravki, pa zato ta zaduženja nisu mogla ranije(kod kuće) biti definisana.

  Teme: Grad, Sport, Graffiti, Prodavnica

  Crtali: Mario Milojević (Mro2) , Nenad Ivanović (Sho3) i Bogdan Gligorić (Score)


 • 2 day
 • 3 day

 • 4 day

 • 5 day
 • Finish

Discuss This Project: ( Comments)

You must to join the conversation.